Föreningen Karin Bergöö Larssons vänner

Stipendiet

Stipendiet ska uppmuntra kvinnligt skapande.
Och delas ut till en kvinna, eller kvinnlig grupp, som bor i, eller är verksam i, eller på annat sätt har anknytning till Hallsbergs kommun.

På grund av coronasmitta kunde inte föreningen dela ut något stipendium 2020.

OBS
Och styrelsen för Karin Bergöö Larssons vänner har även i år, 2021, beslutat att, på grund av osäkerheten om den rådande pandemin, skjuta upp utdelandet av föreningens stipendium  även i år. Föreningen har för avsikt att dela ut 3 stipendier nästkommande år då vi hoppas att pandemin ska vara över och vi kan träffas under trevliga former.

Välkommen nästa år att söka

FÖRENINGEN STIPENDIUM PÅ 10 000  KRONOR

Föreningen Karin Bergöö Larssons Vänner vill upplysa om sitt stipendium på 10 000 kronor. Tacksam om du hjälper oss att sprida denna information.