Namnsdagar

                                                             Hjälp oss att minnas alla namnsdagar vi firat.

2014

Karindagen firades som vanligt den 2 augusti med Edlas kaka och kaffe i Bergööska valvet.

2013

Karindagen
Den 2 augusti firades Karin nsom vanligt med Edlas kaka och kaffe i Bergööska valvet. Många besökare har gjort det till en tradition att besöka valvet den här dagen. Speciellt om man har någon i sin närhet som heter Karin.

2012

Karindagen den 2 augusti firades traditionsenligt med kaffe och Edlas kaka i Valvet.

2010 Karins namnsdag

Namnsdagen firades traditionsenligt den 2:a augusti med Edlas kaka och kaffe i Bergööska valvet. Det var fler gäster än vanligt och vinsterna på lotteriet var åtråvärda så lotterna hade en strykande åtgång.

Tre generationer Karin besökte oss, vilket uppmärksammades av pressen. Och våra stamgäster, lilla Karin i sitt vackra förkläde tillsammans med lillebror i likadan murarskjorta som Emil besökte oss även i år och det gladde oss mycket.

2008

Karins namnsdag firades, den 2 augusti, med kaffe och Edlas kaka. Antalet var 54 besökare som firade Karindagen i Bergöövåningen

2009

Karindagen 2009 firades traditionsenligt med kaffe och Edlas kaka. I Bergööska Valvet dracks det kaffe både inomhus och ute. Besökarna var fler än vanligt.

2006 Traditionellt Karin-kaffe

Den 2 augusti firades Karins namnsdag helt enligt tradition med öppet hus mellan klockan 15.00-18.00. För musikunderhållningen svarade Jerk Wååg.

2005

2 augusti  Traditionellt Karinkaffet  med drop in mellan kl.14 och 17 var en lyckad tillställning. Vi hade som vanligt  Öppet hus.

2004

Den 2 augusti Traditionellt Karinkaffet med drop in mellan 14.00 och 17.00. Det var en lyckad tillställning. Vi hade som vanligt Öppet hus.

2001 Namnsdag

Den 2 augusti på Karins namnsdag bjöd Karinföreningen på kaffekalas med tårtbuffé. Cirka 20 gäster kom och fick förutom kaffe tårta njuta av sång och musik av Curt Fröberg.

Jag minns den dagen. Vi hade minst åtta tårtor och fick ändå springa ner till fiket och köpa en eller två till. Alla gäster skulle smaka på alla tårtor.

Konstnären Karin Bergöö, född i Örebro, uppväxt i Hallsberg, gift med Carl Larsson