Resan till Mårbacka och Rottneros

En lyckad resa, skriver vår kassör

Vi var 45 personer som reste till Värmland. Jag är inte så bra på att ta bilder, men vill framhålla att resan gick utmärkt. Lasse höll tiden på minuten mellan de olika stoppen. Vi hade gott om tid, ingen stress för att hinna. Utmärkta guider på Mårbacka och Rottneros.
Framför allt var det skönt att slippa tänka på att vi skulle betala inträden, fika o lunch. Allt inräknat i fakturan. Jag tackade Lasse och meddelade att vi gärna reser fler gånger med honom. Dessutom var vädret strålande, ganska varmt men luftkonditioneringen fungerade bra i bussen.

Kerstin

 

 

Guidning vid Rottneros
Bild av Margareta

rottneros

Så har jag fått en bild till från resan till Mårbacka och Rottneros…

 

Mårbackakaka, lingonsylt, grädde och kaffe smakade bra.

 

Bild o Text
Gunilla Zetterlund

rottneros