Arbetsgruppen till Sandgrund – Karlstad

Sandgrund

De som ideellt jobbat på Bergöövåningen i sommar bjöds av Karinföreningen på en guidad tur i Lars Lerins konsthall i Karlstad, samt på en bit mat och fika. Jag var inte med, så här får Kerstin berätta. Har ni som var med mer att berätta så hör av er…

Kerstin berättar:

"Vi fick en fin guidning av en kvinna som hade anknytning till Hallsberg. Vi åt en god buffé på Värmlands museum som ligger strax intill Sandgrund. Målningarna var fantastiska. Man kan komma dit hur många gånger som helst.

Kerstin

Sandgrund

Överst: Förväntansfulla damer med hälsningar från Margareta som tagit bilden.
Därunder Ullabritta och Junior. Foto Lille-Mor

Ta er också en titt på Sandgrunds fina Webb-sida

Sandgrund

Bilderna är tagna av Lille-Mor, som också har några kommentarer: Först Lerins roliga bokhyllor som täcker en hel vägg.Mycket vackra björkskogar och några motiv med hus, sommar och vinter.

Och jag har fått lov av Lars Lerin att lägga ut dem på Karinföreningens hemsida.

Curt